mandag den 13. juni 2011

Look-a-like.

Vi har jo hele tiden sagt at Linus var lidt for sig selv og ikke rigtig lignede nogle af de andre unger - omend man hele tiden sagtens har kunnet se, at han er en del af klanen.

Han er lys som Louise, og har endnu mere blå øjne end Henrik og Louise - han ligner Louise meget, som hun så ud da hun var lille.

I dag sidder han og leger på gulvet - Henrik ubryder - (ganske objektivt :-)) - "hvor er han dog en utrolig køn dreng..."

Vi taler om, at han er begyndt at ligne de andre tre lidt mere - Henrik mener han ligner Lucas, jeg mener overhovedet ikke de to knægte kan sammenlignes, fordi Lucas´ har olivenfarvet hud, knaldsorte øjne og mørkebrunt hår.

Men så var det lige, vi kom i tanke om det billede, der blev taget af Louise og Lucas, da Lucas var samme alder som Linus er nu, ca. 8 mdr. - Louise var lige fyldt 4 år.

Og hold da op - hvor de alligevel bare ligner hinanden - vi havde helt glemt, at Lucas var så basse-agtig som lille, og også at han faktisk havde lysblond hår, de første to år af sit liv.

Prøv lige at se, her er friske billeder af Linus (dog af ret dårlig kvalitet);

En rigtig lille kørestolstyv - her sad han pænt fikseret, mens mor lagde (syg) Louise i seng.

Og her kommer så det gamle billede af Louise og Lucas;

Så selvom den ene er lys og den anden mørk, så kan man fa´me godt se de er brødre :-)

Mors drenge!!!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar