onsdag den 4. maj 2011

Om forårets komme, og husets nye maskine.

Forleden gik Henrik endelig i gang med at plante i haven, han har ventet længe på det, men skulle jo lige hjælpe olderne først, i deres nye, dejlige lejlighed.

Det blev til mange skønne planter og blomster, og et par enkelte nye krukker også...


Om et par uger skal det store slag stå - Linus´ barnedåb og vores kobberbryllup.

Vi har LÆNGE ønsket os både Le Creuset gryder og en køkkenmaskine.
Men da vi ikke har inviteret 150 mennesker, kan det jo ikke blive til alt - derfor besluttede vi først at ønske os gavekort til en køkkenmaskine - men efter lang betænkningstid kunne vi jo godt se det bøvlede i, at alle skulle ud og hente gavekort til den samme butik  - + at maskinen faktisk var billigere at købe online.

Derfor har vi nu valgt at købe den hjem og så ønske os pengene til den i stedet - den bliver så stillet frem og gjort lækker på selve dagen, så alle kan se, hvad de er med til at give os.
(Og mangler der lidt, må vi jo bare spytte resten i kassen selv :-))

Vi har længe (som sikkert mange, mange andre) vekslet imellem Kitchen Aid´en og Kenwood Major - hvor den første jo KLART vinder på design og lækkerhed - og den anden lige så klart på motorkraft, størrelse og tilbehørsmuligheder.
Til Kenwooden følger der endvidere et stort blenderglas med - det kan ikke engang tilkøbes til den anden - og med alle de smoothier vi laver, så ville det være en stor fordel.

Vi endte med Kenwooden - en Major KM040 - SUPER fed.

Vi måtte liiiiiige snige os til at pakke den ud og se, hvordan den tog sig ud i køkkenet...
Kæft, den er så lækker og meget, meget tung - den virker SÅ solid, og med en skål på 6,7 liter, skulle den nok kunne klare de mængder der skal til, for at brødføde 6 mand høj...


Jeg er bare så glad, hvor HAR jeg ønsket mig sådan en længe nu...


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar